Onze keuze voor de PicoSecond laser

Met de PicoSecond laser maken we gebruik van de allernieuwste technologie op het vlak van esthetische behandelingen. Dankzij de impulsen van één biljoenste seconde (of picoseconden) en zijn krachtige energie bereiken we spectaculaire resultaten. De behandeling met onze PicoSecond laser maakt het mogelijk het pigment van de tatoeage-inkt te vergruizen in het huidweefsel en een volledige verwijdering van de tatoeage te bekomen op alle huidsoorten.

 

Met zijn specifiek gefractioneerde lenzen kan de PicoSecond de laserenergie omzetten naar een zachte druk om zo de vorming van een nieuw collageen te bevorderen volgens het principe van celdruk en activering van de natuurlijke cellen, zonder brandwonden of neveneffecten op de huid.

 

Dankzij de mogelijkheid om op 4 verschillende golflengten te stralen zullen we in staat zijn om quasi alle kleuren efficiënt te behandelen.

De voordelen van de PicoSecond laser

  • Krachtige energie en zeer korte impulsen : het vermogen dat in ontelbare picoseconden op het huidweefsel wordt uitgestraald zal het inktpigment doen exploderen in een veelheid van zeer kleine deeltjes, veel fijner dan bij een traditionele Q-switched laserbehandeling. Hierdoor worden de vrijgekomen partikeltjes gemakkelijker en sneller door het organisme geabsorbeerd en afgevoerd.
  • Minimaal risico en veel minder pijn : vermits de duur van de impulsen werd herleid tot één duizendste zal er heel erg weinig schade aan de huid ontstaan. De behandeling is dan ook veel efficiënter en minder pijnlijk.
  • Geen verdoving tijdens de behandeling nodig, geen ontsteking van de huid.
  • Snel resultaat : een klassieke behandeling met een Q-switched laser vergt 6 tot 10 sessies. Met de PicoSecond laser kan het aantal benodigde sessies (gemiddeld) door 2 gedeeld worden.
  • Hoogwaardige performantie : in tegenstelling tot de klassieke methodes maakt de PicoSecond technologie een volledige behandeling mogelijk, onafgezien de kleuren.
  • Geschikt voor alle huidtypes van I tot IV, geen hypopigmentatie (vermindering van het pigment) na de behandeling.