• ✓ Hypermoderne laser
  • ✓ Alle huid- en tattootypes
  • ✓ Geen wonden of littekens

Gekleurde tattoo verwijderen

Heb je besloten om een gekleurde tattoo te verwijderen? Dan zot je goed bij RemoveTattoo, onze zaak in Puurs, voor een veilige en effectieve behandeling. Hier maken we gebruik van hypermoderne technieken en apparatuur om jouw gekleurde tattoo te verwijderen. Onze experts voorzien je van persoonlijk en deskundig advies, waardoor je met vertrouwen de stap kunt zetten naar een tattoo-vrije huid.

Benieuwd naar de prijs van een sessie?


Onze professionele aanpak om een gekleurde tattoo te verwijderen

Bij het verwijderen van jouw tattoo, gebruiken wij de PicoSecondlaser. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige tattooverwijdering op alle huidtypes. Een tattoo weglaseren wordt hierdoor niet alleen sneller, maar ook efficiënter en veiliger. De inkt van je tattoo wordt in een fractie van een seconde vergruisd, met minimale schade aan de huid. Zo worden de kosten om een tattoo te laten weglaseren niet alleen een investering in je uiterlijk, maar ook in je welzijn.


Maak vandaag nog je afspraak

Ben je klaar om je gekleurde tattoo te laten verwijderen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om al je vragen over het laseren van tattoos te beantwoorden. Zet vandaag nog de stap naar een nieuwe jij, zonder tattoo, met onze deskundige hulp en begeleiding.