• ✓ Hypermoderne laser
  • ✓ Alle huid- en tattootypes
  • ✓ Geen wonden of littekens

Professioneel een tattoo laten verwijderen in Antwerpen

Als je professioneel je tattoo wil laten verwijderen in Antwerpen, moet je bij RemoveTattoo in Puurs zijn. Wij verwijderen jouw tattoo met onze secondelaser. Een professionele tattooverwijdering doen wij met veel zorg in een steriele omgeving. Er blijven geen brandwonden achter en de tattoo is echt volledig weg na onze behandeling. Wij zijn dé specialist in het professioneel verwijderen van jouw tattoo in regio Antwerpen.

Benieuwd naar de prijs van een sessie?


Professioneel jouw tattoo laten verwijderen in de buurt van Antwerpen

Heb je spijt van een tattoo en wil je niets liever dan hem weghalen? Of past het design niet meer bij je persoonlijkheid? Om een tatoeage te verwijderen zit je goed bij ons. In onze praktijk stellen we hygiëne en duidelijke communicatie tijdens een professionele tattooverwijdering voorop. We maken een afspraak om te bekijken in hoeveel sessies we jouw tattoo kunnen verwijderen. Zo kunnen we vooraf ook de kostprijs om jouw tattoo te verwijderen, duidelijk bespreken. Dit hangt af van het type tattoo, de kleur en jouw huidtype. Ben je alvast nieuwsgierig geworden naar het resultaat van een professionele tattooverwijdering? Bekijk ons beeldmateriaal om de effecten te bekijken.


Maak direct een afspraak voor een laserbehandeling

Laat jouw tattoo weglaseren door experts in het vak. Contacteer ons om professioneel en aan een faire prijs jouw tattoo te verwijderen in Antwerpen. Heb je nog vragen over de behandeling of onze praktijk? We beantwoorden ze met veel plezier. Bel ons op 0477 78 71 22 of stuur een e-mail naar info@removetattoo.be. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag verder met een veilige tattooverwijdering.